Despre noi

Suntem o companie de transport intern și internațional de marfă cu sediul în Sânnicolau-Mare, jud. Timiș, cu importante relații de lucru cu firme din Europa , cât și spatiul extracomunitar. Echipa noastră va pune la dispoziție solutii complete, prin servicii de transport rutier de mărfuri, având un efectiv de 110 camioane.Mijloace de transport folosite:

  • Camioane de ultima generație marca SCANIA și VOLVO 40 tone / prelate
  • Remorci frigorifice cu agregate Carrier și Thermo King 40 tone

Experiență și flexibilitate

Structura organizatorică pe care o avem ne permite reacții flexibile și luarea de decizii rapide la nevoile de schimbare permanentă a pieței. Suntem o echipă experimentată și implicată, orientată spre eficiență și plus valoare pentru fiecare acțiune realizată împreună.


Îndelungata prezență a personalului nostru pe piața de transport ne-a permis dobândirea unei experiențe solide pentru a răspunde celor mai exigente și variate cereri.

Transport comunitar și extracomunitar

Realizăm transport intern și internațional de marfă, transport pretabil camioane, transport frigorific spre Italia, Franta, Spania, Ungaria, Croatia, Slovenia, Romania, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Luxemburg, Germania, Elvetia, Ucraina, Slovacia, Cehia, Austria și Macedonia.

Dorești să te alături echipei Terravia?

Suntem în căutarea unor buni și talentați colegi.

Aplică